Skip links

089 – 42 00 03
Ma t/m Vr 09:00 tot 17:00
 1. Opruimers-Vergelijken.be
 2. »
 3. Opruimingen in Antwerpen

Inboedel Opruimingen
in Antwerpen

Vergelijk gratis 4 offertes
Meld uw opruiming aan

Gratis Vrijblijvend

Onze dienst verwerkt meer dan 200 inboedelopruimingen per maand

Gebruik ons netwerk van professionele opruimers in Antwerpen

Met onze dienst ontvangt u tot 4 gratis offertes zonder enige verplichting

Onze dienst verwerkt meer dan 200 inboedelopruimingen per maand

Gebruik ons netwerk van professionele opruimers in Antwerpen

Met onze dienst ontvangt u tot 4 gratis offertes zonder enige verplichting

Vind bedrijven voor Inboedel Opruimingen in Antwerpen

Vind bedrijven voor Inboedel Opruimingen in Antwerpen

De meeste mensen hebben geen idee dat het leeghalen van een huis een flinke klus is. En dat is logisch, want hoe vaak maak je het mee dat u een gehele inboedel opruimen moet? Wij verzorgen iedere dag weer vele inboedel opruimingen in Antwerpen (provincie). Niet alleen in de grote steden zoals Antwerpen of Mechelen maar ook in plaatsen zoals Schoten of Essen. En deze opruimingen worden allemaal vakkundig uitgevoerd door zeer ervaren opruimingsfirma’s.

Nu wilt u niet te veel betalen en graag werken met een professionele en betrouwbare partner voor de opruiming. Juist daar is Opruimers Vergelijken voor! U doet één keer uw aanvraag en wij sturen deze aanvraag voor de opruiming van uw inboedel dan naar de door ons nauwlettend geselecteerde opruimers uit de regio Antwerpen.  Als u onze gratis dienst gebruikt kunt u eenvoudig meerdere offertes van opruimers vergelijken. U bespaart daar bovendien ook nog mee. Het vergelijken van meerdere opruim-offertes levert al snel besparing van 50% op!

Waarom zou u voor een opruimer kiezen?

Bespaart heel veel tijd

Zij doen het zware werk

Inboedel krijgt waar mogelijk een tweede leven

Zij werken netjes en verzorgd

Naast opkuisen ook herstelwerk verrichten

Contacteer Opruimers

Wat kosten Opruimingen in Antwerpen?

Wat kost een Inboedel Opruiming in Antwerpen

Vermoedelijk wordt u voor het eerst geconfronteerd met een opruiming. Wellicht omdat het huis van een dierbare die overleden is, leeggehaald moet worden. U komt dan bij ons op de site omdat u een idee wilt hebben van de kosten van opruimingen in Antwerpen (provincie).

De kosten van een opruiming bestaan uit drie onderdelen:

 1. Kosten van het uitruimen van de boedel
 2. Kosten van het afvoeren van de boedel
 3. Kosten van overige opleverdiensten

Gemiddelde kosten van een woningontruiming

Soort ontruimingKosten
Seniorenwoning - 2 kamers€350 - €750
Appartement - 3 kamers€500 - €1.000
Eengezinswoning - 4 tot 5 kamers€750 - €1.500
Alleenstaand huis - 6 tot 8 kamers€1.500 - €3.500
Toeslag volle woning€250 - €1.500
Toeslag vervuilde woning€500 - €2.000

De hierboven getoonde prijzen zijn natuurlijk indicatief. Hiermee heeft u een idee van de hoogte van de kosten van het leegmaken van een woning. Deze kosten zijn – zoals benoemd – voor de arbeid van het weghalen van de meubels uit de woning. Het aanwezig zijn van een lift of de afstand tot de weg zijn allemaal factoren die een rol spelen bij het vaststellen van de kosten van een opruiming.

Wilt u precies weten wat uw inboedelopruiming gaat kosten? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND een prijsopgave aan bij meerdere opruimers die opruimingsdiensten leveren in Antwerpen (provincie).

Bespaar tot 50% op Opruimingen in Antwerpen

Bespaar tot 50% op Opruimingen in Antwerpen

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor Opruimingen in Antwerpen? Een overzicht van deze prijzen, speciaal berekend voor uw situatie, heeft u binnen een aantal dagen al in huis. Vraag hiervoor gratis en vrijblijvend offertes aan. Binnen 2 minuten is uw aanvraag verzonden en ontvangt u offertes van niet 1, maar tot wel 4 opruimingsdiensten in uw regio. Doordat u meerdere prijzen ontvangt, en contact heeft met meerdere opruimers, ziet u snel bij welke specialist u het voordeligst uit bent. Het prijsverschil tussen opruimbedrijven kan oplopen tot wel 40%. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met hoe vol hun agenda zit. Het aanvragen van offertes is geheel gratis én vrijblijvend. U krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat u ergens aan vast zit.

Opruimingen Antwerpen

Geniet van een opgeruimde woning

U kunt uw woning natuurlijk zelf opruimen. Die keuze is aan u. Maar wilt u het beste resultaat in een korte tijd? Laat de inboedel opruiming en opkuising dan over aan een ervaren specialist. Een opruimer herkent gevaarlijke stoffen, heeft de juiste materialen en werkt veel sneller door zijn jarenlange ervaring. Ook de voorbereiding, zoals het uit elkaar halen van grote meubels, wordt zorgvuldig gedaan. Hierdoor ontstaat er tijdens de ontruiming geen schade aan de woning die dan achteraf weer hersteld dient te worden. Kortom, met alle kennis en ervaring zorgt een professionele opruimingsdienst ervoor dat uw woning er na afloop tot in detail perfect bijligt. Zo profiteert u in de kortst mogelijke tijd van een bezemschoon opgeleverde ruimte!

Bespaar tijd, geld en rommel

Een professionele inboedel opruimer weet uw woning niet alleen tot in perfectie te leeg te halen, hij neemt u ook alle zorgen uit handen. Geen vrije dagen verspillen en dagenlang met een meubels sjouwen in huis. Een ontruimer neemt deze taak graag uit handen en voert de klus waarschijnlijk, dankzij zijn jarenlange ervaring, ook nog eens 2 keer zo snel uit. Ook aan het huren of kopen van materialen, zoals een verhuislift of camionette, hoeft u niet te denken. De opruimingsdienst heeft alle hulpmiddelen tot zijn beschikking.

Moet er naast het afvoeren van meubelen ook kleine restauratiewerkzaamheden verricht worden, zoals het witten van muren, vullen van gaatjes of zelfs nicotinevrij maken van een hele woning, dan neemt de ontruimer u dat ook graag uit handen. En zit de klus erop? De opruimer neemt alle materialen en afval lekker mee, zodat u overblijft met niets minder dan een heerlijk netjes en opgeruimd huis.

Opruimers-Vergelijken---Containers-Haven-van-Antwerpen

Professionele hulp bij opruimingen in Antwerpen

Opruimbedrijven bieden naast de standaard opruimdiensten ook nog tal van andere services die van pas kan komen bij het leeghalen van een huis.

Extra diensten die opruimers bieden:

 • Verhuizen van boedel
 • Opkopen en taxeren van inboedel
 • Schilderwerk binnen of buiten
 • Verbouw- en kluswerk aan de woning
 • Opkuiswerk
 • Bezemschoon opleveren

Opruimer voor:

Woning leegmaken na overlijden
Appartement opruimen
Kantoorontruiming
Meubels ophalen
Inboedel opkopen
Zolder leeghalen

START NU