Skip links

089 – 42 00 03
Ma t/m Vr 09:00 tot 17:00
 1. Opruimers-Vergelijken.be
 2. »
 3. Partner worden
 4. »
 5. Kennismakingsaanbieding van Opruimers Vergelijken

Maak nu kennis
met onze dienst

Groei met ons mee!

Ontvang 6 goede aanvragen uit uw regio
Betaal eenmalig € 99
Stopt vanzelf na 6 aanvragen

  Probeer nu: 6 offertes voor €99

  Bekijk de algemene voorwaarden van Opruimers Vergelijken.

  Wij ontvangen 100+ aanvragen per maand

  Scoor extra omzet in uw eigen regio

  Betaal een vast bedrag per offerte

   Probeer nu: 6 offertes voor €99

   Bekijk de algemene voorwaarden van Opruimers Vergelijken.

   Wij ontvangen 100+ aanvragen per maand

   Scoor extra omzet in uw eigen regio

   Betaal een vast bedrag per offerte

   Hoe werkt Opruimers Vergelijken?

   Regio

   Bepaal de regio van waaruit u aanvragen wilt ontvangen. Wij adviseren om tot maximaal 65 km van uw standplaats te kiezen.

   Aanvragen

   Ontvang 6 aanvragen voor een offerte uit uw regio. U kunt er 2-3 per week verwachten afhankelijk van de gekozen regio.

   €99

   U betaalt voor deze 6 aanvragen €99. Dus gegarandeerd 6 maal een offerte uitbrengen. Hierna stopt het vanzelf.

   Onze aanvragen leveren u klanten op

   Wij hebben de ervaring dat na 6 aanvragen u als opruimbedrijf precies weet of samenwerken met ons voor u werkt of niet. Bent u enthousiast? Kies dan de beste abonnementsvorm. Werkt het niet? Dan heeft u €99 geïnvesteerd om dat te leren. Een overzichtelijk bedrag. Twijfelt u nog? Bel dan met ons team op 089 42 0003.

   De spelregels

   De spelregels

   Wat wij bieden is nieuw in de opruimingsmarkt. Daarom leggen wij u uit wat de spelregels zijn. Hieronder de antwoorden die wij op de veelgestelde vragen en opmerkingen hebben!

   Wij beloven de consument dat zij maximaal 4 offertes zullen ontvangen. Dit betekent dat u in het “slechtste” geval met 3 andere opruimers concurreert. In de praktijk is dit nog niet in alle regio’s het geval. Nu meedoen biedt dus voordelen omdat u dan met minder concurreert. Ook bieden we de mogelijkheid om een maximum aantal aanvragen per maand te krijgen. Tegen het einde van de maand neemt de concurrentie dus vaak af.

   Meedoen met Opruimers Vergelijken werkt in de praktijk iets anders dan wanneer klanten op uw eigen website reageren. Onze aanvragers wachten specifiek op meerdere offertes. Zij willen graag vergelijken. En natuurlijk is prijs een factor. Maar ook betrouwbaarheid, ervaring, overige diensten etc. Vergeet niet dat u ook vaak concurreert met opruimers die verder weg zitten van de aanvrager. Dan bent u vaak al goedkoper als u uw normale prijs aanbiedt.

   Reageer gewoon snel en correct en u zult regelmatig een goede woning opruiming scoren.

   Wij geloven dat iedereen moet doen, waar hij het beste in is. Waar zijn wij goed in? In het vinden van mensen die een woningontruiming nodig hebben. En die graag een aantal offertes willen vergelijken. Waar u goed in bent? Om klanten die een opruimer zoeken te overtuigen van uw verhaal, van uw bedrijf. Daar hebben wij geen invloed op. Wij willen alleen een vergoeding voor ons werk. En dat is het aanleveren van goede aanvragen. Voor een eerlijke prijs.

   Opruimers Vergelijken is onderdeel van VGL voor Ontruimers. Dit bedrijf is opgezet om dé dienstverlener voor ontruim- en opruimbedrijven in Nederland, Belgie en Duitsland te worden. Onze doelstelling is om met zoveel mogelijk opruimers een langdurig en wederzijds winstgevende relatie op te bouwen. Een paar snelle euro’s is niet in ons belang.

   Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een maximum aantal aanvragen per maand af te spreken, bijvoorbeeld 10. Dan stoppen de aanvragen na 10 gewoon. Geen verassingen dus.

   Soms doen mensen een aanvraag via onze site en reageren ze alleen op de eerste of eerste twee opruimers. U hoort niks en kunt dus geen offerte uitbrengen. En dan? Dan kunt u deze aanvraag reclameren. Wij beoordelen deze dan en als blijkt dat u inderdaad buiten uw eigen schuld om geen offerte heeft kunnen uitbrengen, trekken wij de aanvraag van het totaal af en betaalt u hem logischerwijs niet. Wel zo eerlijk!

   Prijzen

   Starter

   15*per maand
   • Aanvragen uit 1 provincie
   • Prijs per aanvraag €25
   • Gratis salesadvies
   • Maandelijks opzegbaar
   • Eerste 6 aanvragen voor €99
   Probeer!

   Plus

   25*per maand
   • Aanvragen uit 2 provincies
   • Prijs per aanvraag €23
   • Gratis Salesadvies
   • Maandelijks opzegbaar
   • Eerste 6 aanvragen voor €99
   Probeer!

   Professional

   35*per maand
   • Aanvragen uit 3 provincies
   • Prijs per aanvraag €21
   • Gratis salesadvies
   • Maandelijks opzegbaar
   • Eerste 6 aanvragen voor €99
   Probeer!

   Unlimited

   55*per maand
   • Aanvragen uit heel Vlaanderen
   • Prijs per aanvraag €20
   • Gratis Salesadvies
   • Maandelijks opzegbaar
   • Eerste 6 aanvragen voor €99
   Probeer!

   Meer omzet, hoe dan ook

   Passen de bovenstaand abonnementen niet? Wilt u wel meedoen maar dan in een specifieke (kleinere) regio? Wij hebben voor alle opruimers een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op via info@vgl-online.com of bel 089 42 00 03.