Skip links

078 – 48 62 02
Ma t/m Vr 09:00 tot 17:00
Vind de beste opruimer voor uw huis in Brugge
Start uw opruiming

Gratis Vrijblijvend

Onze dienst verwerkt meer dan 200 woningopruimingen per maand

Gebruik ons netwerk van professionele opruimers in Brugge

Met onze dienst ontvangt u tot 4 gratis offertes zonder enige verplichting

Onze dienst verwerkt meer dan 200 woningopruimingen per maand

Gebruik ons netwerk van professionele opruimers in Brugge

Met onze dienst ontvangt u tot 4 gratis offertes zonder enige verplichting

Vind Opruimers voor uw Huis in Brugge

gratis offertes aanvragen en vergelijken

Vind Opruimers voor uw Huis in Brugge

gratis offertes aanvragen en vergelijken

U heeft een woning in de gemeente Brugge. De meubels moeten opgeruimd worden en  u heeft zelf de mogelijkheid niet dit te doen. Dan zal u op zoek moeten naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opruimen van woningen. U zoekt dus een zeer ervaren en vakkundige opruimingsfirma. Nu wilt u niet te veel betalen en graag werken met een professionele en betrouwbare partner voor de huisopruiming. Daar is Opruimers Vergelijken voor! U doet uw aanvraag 1 keer en wij sturen uw aanvraag voor de opruiming van uw woning dan naar de door ons nauwkeurig geselecteerde opruimers uit Brugge. Als u onze gratis dienst gebruikt kunt u eenvoudig meerdere offertes van opruimers vergelijken. U bespaart daar bovendien ook nog mee. Het vergelijken van meerdere opruim-offertes levert al snel besparing van 50% op!

Waarom zou u voor een opruimer kiezen?

Ze werken netjes en verzorgd

Het bespaart u veel tijd en moeite

Zij doen het zware werk

Indien mogelijk krijgt de inboedel een tweede leven

Naast opkuisen ook herstelwerk

Kom in contact

Kosten Huis Leeghalen in Brugge

Kosten Huis Leeghalen in Brugge

Vermoedelijk wordt u voor het eerst geconfronteerd met een opruiming. Wellicht omdat het huis van een dierbare die overleden is, leeggehaald moet worden. U komt dan bij ons op de site omdat u een idee wilt hebben van de kosten van een huisopruiming in de stad Brugge.

De kosten van een opruiming bestaan uit drie onderdelen:

  1. Kosten van het uitruimen van de boedel
  2. Kosten van het afvoeren van de boedel
  3. Kosten van overige opleverdiensten

Gemiddelde kosten van een woningontruiming

Soort ontruimingKosten
Seniorenwoning - 2 kamers€350 - €750
Appartement - 3 kamers€500 - €1.000
Eengezinswoning - 4 tot 5 kamers€750 - €1.500
Alleenstaand huis - 6 tot 8 kamers€1.500 - €3.500
Toeslag volle woning€250 - €1.500
Toeslag vervuilde woning€500 - €2.000

De hierboven getoonde prijzen zijn natuurlijk indicatief. Hiermee heeft u een idee van de hoogte van de kosten van het leegmaken van een woning. Deze kosten zijn – zoals benoemd – voor de arbeid van het weghalen van de meubels uit de woning. Het aanwezig zijn van een lift of de afstand tot de weg zijn allemaal factoren die een rol spelen bij het vaststellen van de kosten van een opruiming.

Wilt u precies weten wat uw inboedelopruiming gaat kosten? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND een prijsopgave aan bij meerdere opruimers die opruimingsdiensten leveren in Brugge.

Bespaar tot 50% op uw opruiming te Brugge

Bespaar tot 50% op uw opruiming te Brugge

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen voor uw woningontruiming? Een overzicht van deze prijzen, speciaal berekend voor uw situatie, heeft u binnen een aantal dagen al in huis. Vraag hiervoor gratis en vrijblijvend offertes aan. Binnen 2 minuten is uw aanvraag verzonden en ontvangt u offertes van niet 1, maar tot wel 4 opruimingsdiensten in uw regio. Doordat u meerdere prijzen ontvangt, en contact heeft met meerdere opruimers, ziet u snel bij welke specialist u het voordeligst uit bent. Het prijsverschil tussen schilders kan oplopen tot wel 40%. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met hoe vol hun agenda zit. Het aanvragen van offertes is geheel gratis én vrijblijvend. U krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat u ergens aan vast zit.

Brugge Huis Opkuisen

Geniet van een opgeruimde woning

U kunt uw woning natuurlijk zelf opruimen. Die keuze is aan u. Maar wilt u het beste resultaat in een korte tijd? Laat de ontruiming en opkuising dan over aan een ervaren specialist. Een ontruimer herkent gevaarlijke stoffen, heeft de juiste materialen en werkt veel sneller door zijn jarenlange ervaring. Ook de voorbereiding, zoals het uit elkaar halen van grote meubels, wordt zorgvuldig gedaan. Hierdoor ontstaat er tijdens de ontruiming geen schade aan de woning die dan achteraf weer hersteld dient te worden. Kortom, met alle kennis en ervaring zorgt een professionele opruimingsdienst ervoor dat uw woning er na afloop tot in detail perfect bijligt. Zo profiteert u in de kortst mogelijke tijd van een bezemschoon opgeleverde ruimte!

Bespaar tijd, geld en rommel

Een professionele inboedel opruimer weet uw woning niet alleen tot in perfectie te leeg te halen, hij neemt u ook alle zorgen uit handen. Geen vrije dagen verspillen en dagenlang met een meubels sjouwen in huis. Een ontruimer neemt deze taak graag uit handen en voert de klus waarschijnlijk, dankzij zijn jarenlange ervaring, ook nog eens 2 keer zo snel uit. Ook aan het huren of kopen van materialen, zoals een verhuislift of camionette, hoeft u niet te denken. De opruimingsdienst heeft alle hulpmiddelen tot zijn beschikking.

Moet er naast het afvoeren van meubelen ook kleine restauratiewerkzaamheden verricht worden, zoals het witten van muren, vullen van gaatjes of zelfs nicotinevrij maken van een hele woning, dan neemt de ontruimer u dat ook graag uit handen. En zit de klus erop? De opruimer neemt alle materialen en afval lekker mee, zodat u overblijft met niets minder dan een heerlijk netjes en opgeruimd huis.

Woning Opruiming Brugge

Professionele hulp bij een opruiming

Opruimbedrijven bieden naast de standaard opruimdiensten ook nog tal van andere services die van pas kan komen bij het leeghalen van een huis.

Extra diensten die opruimers bieden:

  • Verhuizen van boedel
  • Opkopen en taxeren van inboedel
  • Schilderwerk binnen of buiten
  • Verbouw- en kluswerk aan de woning
  • Opkuiswerk
  • Bezemschoon opleveren

Opruimer voor:

Woning leegmaken na overlijden
Appartement opruimen
Kantoorontruiming
Meubels ophalen
Inboedel opkopen
Zolder leeghalen

START NU